Blood, Sugar & Tears – Part 1 – A Journey Towards Gastric Bypass Surgery

Blood, Sugar & Tears – Part 1 – A Journey Towards Gastric Bypass Surgery


9 thoughts on “Blood, Sugar & Tears – Part 1 – A Journey Towards Gastric Bypass Surgery

  1. Faaan va bra jobbat…super snyggt. Gjorde själv min op 17/10. Min resa lliknar din väldigt mycket. I aug 2013 vägde jag 145 kg men då sa jag till mig själv att nu jvl får de vara nog å så startade jag min resa mot ett bättre liv. Idag har jag lyckats komma ner till 109 känner hur livet återvänder. Men åter igen fan va bra klipp. Ser fram mot fortsättningen. Tack

  2. Heja dig!! Du kommer fixa det, du har precis rätt inställning till denna "resa". Ser fram emot del 2. Idag har du förhoppningsvis blivit opererad med lyckat resultat. Hoppas du mår bra!!!

  3. hoppas det löser sig, och nu får jag väl passa på att sprida medans jag fortfarande har ett hyffsat antal följare på min kanal 🙂 //pulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *